Szilvi blogja

Brassói apró pecsenye “debreceniesen”

Tudom a cím egy kicsit érdekesre sikeredett, de ez van. Mi így hívjuk ugyanis a család egyik kedvencét, ami tulajdonképpen brassói apró pecsenye, megbolondítva egy kis főtt zsenge zöldborsóval. Attól lett debreceni, hogy mielőtt az akkor még Debrecenben élő rokonságtól el nem lett lopva a receptötlet, sose ettük így a családban ezt az amúgy nagyon… Tovább »

Sajtos-tejfölös csirkemell, ahogyan mi szeretjük

A csirkemell filé az egyik legfinomabb hús, ha jól van elkészítve és nem szárad ki. Elkészítése sokféleképpen lehetséges, de nálunk a következő verzió az egyik kedvenc, mert egyszerű, gyors és nagyon-nagyon finom. Szaftosságának titka a mártásban rejlik és a finom ízt tovább fokozza a tetejére pirított sajtréteg. Burgonyapürével vagy sült burgonyával egyaránt ízletes ebéd vagy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!